نخود و لوبیا |
1 پیمانه |
لوبیا چیتی |
یک دوم پیمانه |
عدس |
یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند |
1 كیلوگرم |
پیاز |
1 عدد درشت |
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده |
4 عدد درشت |
نمك، فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
کشک |
1 پیمانه |
سیر سرخ كرده |
4 حبه |
نعنا داغ |
1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: عذا ایرانی ، ،
برچسبها: